Όροι Χρήσης δικτυακού τόπου (web site www.espatzis.gr) και πολιτική απορρήτου

Γενικά

Έχετε επισκεφθεί τον δικτυακό τόπο (web site) www.espatzis.gr. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης του δικτυακού τόπου www.espatzis.gr καθώς επίσης και των πληροφοριών που μας παρέχετε ως επισκέπτης.

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο προϋποθέτει ότι αποδέχεστε όλους τους όρους που θέτει ο δικτυακός τόπος www.espatzis.gr. Σε κάθε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τον παρόν δικτυακό τόπο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε την πολιτική χρήσης του.

Τυχόν ιστοσελίδες ή υπηρεσίες του ιστότοπου, που, σύμφωνα με το νόμο, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από χρήστες των οποίων η ηλικία είναι κάτω των 18 ετών. Ο δικτυακός τόπος www.espatzis.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εάν, παρά την ανωτέρω οδηγία, ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν ιστοσελίδες ή κάνουν χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες που ενδεχομένως κρίνονται ακατάλληλες γι’ αυτούς.

Προσοχή. Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου www.espatzis.gr παρέχεται στους επισκέπτες για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Στο www.espatzis.gr μπορεί να αναδημοσιεύεται περιεχόμενο, το οποίο διατίθεται από τους δημιουργούς του με άδειες creative commons. Σχετικά με το περιεχόμενο της κατηγορίας αυτής, εφαρμόζονται οι όροι της άδειας creative commons, που καθορίζονται από τον εκάστοτε δημιουργό.

Πολιτική απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών – χρηστών των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου espatzis.gr είναι σύμφωνη με το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο ως ισχύει.

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο καταγράφεται η διεύθυνση IP από την οποία κάνετε την επίσκεψή σας και συλλέγονται πληροφορίες σχετικά το λειτουργικό σας σύστημα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης.

Τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς λόγους καθώς επίσης και για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν σας ταυτοποιούν προσωπικά.

Κατά την περιήγησή σας στον δικτυακό μας τόπο δεν απαιτείται καμία εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων, παρά μόνον στην περίπτωση που επιθυμείτε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω των φορμών επικοινωνίας μέσω των οποίων μας κοινοποιείτε τα στοιχεία της επικοινωνίας σας.

Στις φόρμες επικοινωνίας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν προσωπικά σας δεδομένα [όπως όνομα, επίθετο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, θέμα και μήνυμα], έτσι ώστε να μπορέσετε επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όλα σας τα στοιχεία παραμένουν απόρρητα. Οι πληροφορίες προσωπικού περιεχομένου προορίζονται αποκλειστικά για την χρήση επικοινωνίας μαζί σας καθώς επίσης και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μεταφέρονται και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών προβλέψεων – υπαγορεύσεων, και τούτο γίνεται προς τις αρμόδιες μόνον Αρχές.

Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών σας από μη εξουσιοδοτημένα άτομα και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τεχνολογίες ασφάλειας πληροφοριών στο διαδίκτυο.
Παρόλα αυτά η μετάδοση πληροφοριών μέσω διαδικτύου δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ασφαλής.

Όροι και Προϋποθέσεις για την χρήση της φόρμας επικοινωνίας

H ιστοσελίδα διαθέτει φόρμα επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας στους όρους και προυποθέσεις συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας:

Όνομα Επίθετο
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email)
Τηλέφωνο
θέμα
Μήνυμα

H idea consulting EE τηρεί τα στοιχεία σας με απόλυτη εμπιστευτικότητα και δεν έχει δικαίωμα να τα παρέχει σε τρίτους σεβόμενοι τις νομοθεσίες περί της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  ώς ισχύει.
Διατηρείτε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρεί η idea consulting EE. Επιπρόσθετα, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε επεξεργασία των δεδομένων σας, ανά πάσα στιγμή. Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή να διορθώσετε τα δεδομένα σας, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο


ή καλώντας στο αριθμό επικοινωνίας 2103459697

H idea consulting EE θα αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να ζητήσετε την διαγραφή τους.

Η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η συγκατάθεση που έχετε παράσχει.

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες SSL έτσι ώστε τα δεδομένα που μας στέλνετε να παραμένουν ασφαλή. Παρόλα αυτά η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ασφαλής. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 2103459697 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Ο δικτυακός τόπος www.espatzis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει και να μεταβάλει το παρόν κείμενο.

Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης οφείλει να συμμορφώνεται με τις εν λόγω αλλαγές και να δίνει την συγκατάθεσή του.

Εμπορικά σήματα και περιεχόμενο – Πνευματική ιδιοκτησία

Τα σήματα που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο καθώς επίσης και το περιεχόμενο είναι κατοχυρωμένα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιστότοπου www.espatzis.gr και των μελών εταιριών που συνεργάζονται . Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδιανομή και αναδημοσίευση του περιεχομένου κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων που αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας χωρίς έγγραφη συγκατάθεση των διαχειριστών του ιστότοπου www.espatzis.gr.

Επιπλέον τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο τρίτων , που τυχόν εμφανίζονται στις σελίδες του Ιστότοπου, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη για την αποκατάσταση κάθε αξίωσης από τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων άλλων προσώπων, όπως ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και ούτω κάθε εξής. Ο δικτυακός τόπος www.espatzis.gr αποποιείται κάθε ευθύνης για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.

Τα περιεχόμενα του www.espatzis.gr παρέχονται όπως ακριβώς παρουσιάζονται χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα του περιεχομένου για συγκεκριμένο σκοπό. Καμία άδεια ή δικαίωμα σε αυτά τα εμπορικά σήματα, τις πατέντες, τα εμπορικά μυστικά, τις τεχνολογίες, τα προϊόντα, τις διαδικασίες και όλα όσα σχετίζονται με τα δικαιώματα τρίτων των οποίων δικαιούχος είναι ο δικτυακός τόπος www.espatzis.gr ή τρίτος δεν παραχωρούνται ή χορηγούνται στους χρήστες. Επιπλέον το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.espatzis.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του www.espatzis.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων πράξεων.

Επίσης ο δικτυακός τόπος www.espatzis.gr δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνος για την προέλευση, τις πηγές, την εγκυρότητα, πληρότητα, ακρίβεια, αντικειμενικότητα, ασφάλεια του περιεχομένου, που συνεισφέρουν οι χρήστες/μέλη/συνδρομητές του (είτε με τη μορφή απλών σχολίων είτε με τη μορφή κριτικών ή/και άλλης φύσης περιεχομένου, που εισάγεται) και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο στην περίπτωση, που το παραπάνω περιεχόμενο παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων και σε κάθε περίπτωση το www.espatzis.gr δεν θα ευθύνεται για διαφυγόντα κέρδη ή άλλες ζημιές τυχαίες συνεπεία ενεργειών και επιλογών των επισκεπτών/χρηστών του, που προέρχονται από τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες (web links)

Το παρόν web site www.espatzis.gr χρησιμοποιεί συνδέσμους με κατεύθυνση άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή όταν κάνετε χρήση των συνδέσμων αυτών αναφορικά με την προστασία προσωπικών σας δεδομένων και δεδομένων cookies. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη αναφορικά με τα περιεχόμενα και τις πολιτικές προστασίας των εξωτερικών συνδέσμων. Για οποιαδήποτε παρανομία, ελλειπή περιεχόμενο, βλάβες και λοιπές τεχνικές δυσλειτουργίες που προκύπτουν από την χρήση των εξωτερικών συνδέσμων, ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πάροχος των υπηρεσιών αυτών (τρίτων).

Επιπλέον ερωτήματα χρηστών του δικτυακού τόπου www.espatzis.gr

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πληροφορίες που συλλέγουμε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς 2103459697 ή μέσω email

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Ο παρόν ιστότοπος www.espatzis.gr προσπαθεί να παρέχει ακριβείς πληροφορίες και ενημερώσεις στους επισκέπτες του. Ενδεχομένως κάποιες πληροφορίες να παρέχουν ανακρίβιες ή τυπογραφικά λάθη. Δεν αναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη για την ορθότητα των περιεχομένων αυτών και έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η αναφορά σε προϊόντα, επιχειρήσεις, σημεία ενδιαφέροντος, τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά γίνεται μόνο για λόγους πληροφόρησης και δεν αποτελεί από μέρους μας υιοθέτηση και σύσταση χρήσης αυτών. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνης για σφάλματα χωρίς περιορισμούς είτε πρόκειται για παρεπόμενες τυχαίες ζημιές, απώλεια κερδών , εσόδων, καθυστερήσεις, χαμένες επικοινωνίες διαμέσου του ιστότοπου, ακόμα και αν έχουμε προειδοποιηθεί εγγράφως ή προφορικώς για αυτές. Με την χρήση του ιστότοπου www.espatzis.gr δίνετε την συγκατάθεσή σας για όλα τα ανωτέρω αναφερθέντα.

Νόμος και δικαιοδοσία

Το παρόν web site www.espatzis.gr οι πληροφορίες του και το περιεχόμενο του υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Σε περίπτωση που κάποια διάταξη των ανωτέρω όρων είναι αντίθετη ως προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να έχει ισχύ χωρίς όμως να θίγεται η ισχύς όλων των άλλων ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Όλες οι ανωτέρω προϋπόθεσες και όροι αποτελούν συνολική συμφωνία μεταξύ του ιστότοπου www.espatzis.gr και του επισκέπτη – χρήστη αυτού.